Vervoer naar het hotel

Vanaf vliegveld Schiphol richting het hotel

  • Openbaar vervoer. Beste optie. (+ - € 8,50 / persoon, 40 min.)

We raden aan om het hotel te bereiken met het openbaar vervoer. De meest eenvoudige en betrouwbare manier met het openbaar vervoer is om de trein vanaf Schiphol naar Amsterdam Centraal te nemen. Vanaf het Centraal Station kunt u tram 13 nemen in de richting van Geuzenveld en uitstappen bij de halte Willem de Zwijgerlaan. Een korte wandeling van een minuut in de richting waar u vandaan kwam, brengt u naar het hotel, dat u aan uw rechterhand vindt nadat u een kleine brug bent overgestoken. Kaartjes voor één uur en kaartjes voor één / twee dagen zijn verkrijgbaar in de tram, alleen kaartbetaling. We raden de airport expressbus van de luchthaven niet aan, omdat de totale reistijd inclusief de vereiste overstap op de tram langer is.

  • Taxi. Aanbevolen bij reizen met 3+ personen of metn grote bagage. (+ - € 45 in totaal, 20-35 min.)

Volg de TAXI-borden op de luchthaven. Ze leiden u naar de officiële taxistandplaats net buiten de uitgang van de luchthaven. Negeer ongevraagde taxi-aanbiedingen, neem alleen een taxi vanaf de taxistandplaats. Uber-ritten zijn ook beschikbaar via de Uber-app.

  • Shuttlebus naar de luchthaven. Alleen aanbevolen voor individuele reizigers met grote bagage. (+ - € 19 / persoon, 30-60 min.)

U kunt kaartjes kopen en controleren op het volgende vertrek aan de balie in Terminal 2.

Vanaf het Centraal Station richting Amsterdam

We raden de directe tramverbinding met het hotel aan:

  • Neem tram 13 in de richting van Geuzenveld en stap uit bij de halte Willem de Zwijgerlaan. Een korte wandeling van een minuut in de richting waar u vandaan kwam, brengt u naar het hotel, dat u aan uw rechterhand vindt nadat u een kleine brug bent overgestoken. Kaartjes voor één uur en kaartjes voor één / twee dagen zijn verkrijgbaar in de tram, alleen kaartbetaling. Een tramkaartje kost ongeveer € 3,20.
  • We raden af ​​om vanaf het Centraal Station een taxi richting het hotel te nemen. Een taxi kost € 15-20 en zal niet veel sneller zijn dan de tram.
  1. Enter the Code