1. Enter the Code

Omgeving van het hotel

Hotel Larende bevindt zich in het bruisende stadsdeel Oud-West. Gelegen tegen het centrum aan, verblijft u in Hotel Larende buiten de toeristische drukte van de binnenstad, maar blijven alle bezienswaardigheden makkelijk en snel te bereiken. Twee minuten lopen van het hotel vindt u de tramhalte Willem de Zwijgerlaan waarvandaan met tram 13 of 19 de hele stad te verkennen is.
Als u liever loopt, dan zijn de idyllische grachten van de Jordaan al binnen 10 minuten bereikt. Het Anne Frankhuis en het winkelgebied De Negen Straatjes zijn slechts 25 minuten lopen en vanaf daar bent u binnen enkele minuten bij de Dam.

De buurt van het hotel heeft zelf ook veel te bieden, bijvoorbeeld het populaire cultureel en culinair centrum De Hallen in de oude tramremises. Verder is de buurt de afgelopen jaren verrijkt met winkels met uiteenlopende innovatieve concepten en nieuwe restaurants die gretig aftrek vinden bij jong en oud publiek.
Tijdens een wandeling over de buurteigen Ten Katemarkt krijgt u een mooi beeld van het leven in Amsterdam buiten de toeristische binnenstad. En wanneer u een moment van rust zoekt kunt genieten van een kopje koffie of een borrel in één van de vele (café-)restaurants die de buurt rijk is. In de zomer staan daar de terrassen uit en wordt er tot ’s avonds laat nageborreld.